Processos de trànsit i sortides de l’armari 

Les persones trans, intersex  i les que sentim desig i atracció fora de l’heterosexualitat podem sentir-nos a vegades insegures perquè no estem complint amb el que la resta espera de nosaltres. Sortir de l’armari o iniciar un procés de trànsit a vegades és més fàcil del que pensem, però sabem que pot fer una mica de por. Però què hi haurà millor pel nostre benestar que viure el nostre desig i la nostra identitat en llibertat? Hem de saber que cap de nosaltres té un problema, el problema està en una societat hetero-normativa, sexista, homòfoba, lesbòfoba, trànsfoba i que invisibilitza a les persones intersex.

En aquests processos les amistats i els familiars constituiran una bona font de suport emocional, busca el seu acompanyament o si prefereixes pots recórrer a un/a profe, educador/a que et pugui donar consells o un adult de confiança. Per descomptat, també pots escriure’ns!

Si penses que a la teva família li pot costar entendre’t, aquí tens una guia amb consells per facilitar-te el camí!

Hi ha un comentari

  1. Tot el bloc és interessant i la serie Merli ja l’havia vist i des de que vaig veure aquest fragment em vaig començar a questionar.

    Moltes gràcies

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.