Crec que estic embarassada, què faig?

Hi ha casos en què, per motius diversos, s’arriba a un Embaràs No Planificat (ENP) perquè s’han mantingut relacions sexuals sense protecció o com a conseqüència d’un mal ús dels mètodes contraceptius. Si has mantingut relacions amb penetració sense protecció i tens un retard en la menstruació de 7 a 10 dies si el teu cicle és regular, cal que et facis un test d’embaràs.

El test consisteix en una anàlisi d’orina, es pot comprar a la farmàcia o sol·licitar-ho a les unitats d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) dels centres de salut.  Si el resultat és positiu, és moment de pensar les opcions possibles. Es generaran molts sentiments i pors, per això és important no tancar-se en una mateixa i parlar amb la parella i amb persones de confiança perquè donin el seu suport i acompanyament emocional.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s