Fa mal la primera vegada?

Si has sentit aquesta frase, has de saber que la primera vegada no ha de fer mal, ni la segona, ni la tercera, ni la vintena, cap ni una! Si a les relacions sexuals notem molèsties o dolor, és que amb alguna cosa no estem encertant. El millor que podem fer en aquesta situació és escoltar el nostre cos, segurament ens dirà que aturem la pràctica. Aleshores, podem triar entre canviar de pràctica o deixar-ho estar per un altre dia o una altra nit.

Recorda: a les relacions sexuals busquem sempre plaer!

Sabem que la sexualitat desperta moltes inquietuds, sobretot quan vivim les nostres primeres experiències amb altres persones. Una bona manera d’abordar-les és demanar consell, però compte no et passi com a la Paula i l’Edu!

Tonight is the night. La Paula i l’Edu preparen la seva primera trobada de strangis, a casa d’ell. De tranquis, eh! 😉 És una cita important i cal estar a l’alçada… davant dels dubtes de com petar-ho, busquen l’assessoria de dos “experts” en això del sexe, l’Aina i l’Andrés… funcionaran els seus consells?

 

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s