Preservatiu intern, existeix?

El preservatiu intern (popularment dit preservatiu femení o per vagina) existeix!

Com és?

És una funda de poliuretà tancada per un extrem i lubrificada amb una anella flexible i adaptable que recobreix per dins la vagina i una altra anella més ampla que es col·loca per fora de la vulva. També es pot utilitzar per a la penetració anal col·locant-lo a linterior del recte i deixant l’anella exterior per fora de l’anus.

Com actua? Quina és la seva funció?

La seva funció és evitar el contacte directe del penis amb les parets de la vagina o del recte.

És eficaç per evitar l’embaràs, ja que actua com a barrera entre l’òvul i els espermatozous i també és molt efectiu per evitar els riscos de transmissió d’ITS.

A diferència del condó, aquest preservatiu es pot col·locar abans de l’erecció del penis i no cal retirar-lo immediatament després de l’ejaculació. Podem trobar-lo a les farmàcies i a les “condoneries“. És d’un sòl ús i la seva utilització és senzilla, tot i que potser necessitareu practicar una mica per aprendre a utilitzar-lo!

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.